INDEPENDENT SALES PARTNER – WIRTH/OKTOPUS

Et nyetableret, formaliseret samarbejde mellem tyske Wirth GmbH og danske Lissner Aps sikrer nu den danske bygge- og anlægsbranche en effektiv tilgang til og ikke mindst et styrket videns- og serviceniveau omkring de anerkendte OKTOPUS produkter: En stærk porteføjle af balanceåg, vacuumsug og letvægtskraner som gennem de seneste år har vækstet markant i Danmark.

OKTOPUS er ikke nye produkter i Danmark. Efter et par års fravær af officiel dansk repræsentation, har markedets stigende efterspørgslen imidlertid betydet, at Wirth har fået et fornyet fokus på at genetablere et professionelt, dansk set-up – og med erfaring og know-how kom Lissner naturligt i spil:

’Det er med stor tilfredshed at vi nu har opnået status som Independent Sales Partner for Wirth GmbH og de robuste OKTOPUS produkter – og dermed en del af et stort, internationalt distributionsnetværk.’ siger Morten Lissner, administrerende direktør hos Lissner Aps – og tilføjer: ’Vi har helt naturligt arbejdet med produkterne i mange år – og ser nu frem til at styrke og øge vores viden og kompetencer.’

Produkterne anvendes hver dag på byggepladser over hele verden – og som en naturlig følge af tidens arkitektoniske trends også i stigende omfang på danske byggepladser til montage af ruder, vinduespartier og parallelt sandwichelementer til væg- og loftskonstruktioner. OKTOPUS dukker yderligere op på fabrikkerne hos rude- og vinduesproducenter, hvor det Wirths store produktprogram på fleksible kranløsninger er et godt internt svar på logistik- og produktionsudfordringer.

Det største potentiale i det stærke produktprogram fra Wirths er dog p.t. det anerkendte balanceåg med løfteevne fra 800 kg til 12.000 kg, som specifikt i dansk byggeri anno 2022 imødekommer udfordringer med montageopgaver under vanskelige forhold, hvor f.eks. altaner og udhæng vanskeliggør kranarbejdet.

’Vi ser frem til et spændende samarbejde med Wirth – og til yderligere at styrke vores kompetencer omkring de anerkendte produkters robusthed, sikkerhed og enkle betjening. Et allerede inspirerende samarbejder, som vi forventer os meget af’ slutter Morten Lissner.