FARESIN

Med en unik bredde i produktprogrammet er italienske FARESIN blandt verdens førende på innovative, fremtidssikrede teleskoplæssere. Virksomheden har siden grundlæggelsen i 1973 haft en målrettet tilgang til behovsafdækning, produktudvikling og innovation og har løbende udviklet og tilpasset både strategi, produktprogram og fokus – og er i dag en veletableret, international specialist, der arbejder professionelt med et internationalt netværk af forhandlere, agenter og partnere.

Hos Lissner ser vi de funktionelle maskiner fra FARESIN, som et markant, nyt match til såvel entreprenørbranchens som landbrugets stigende krav til fremtidige teleskoplæsseres performance – og programmet supplerer dermed perfekt vores øvrige produktporteføjle af såvel teleskoplæssere som stærke boomlifte.

Som dansk agent for FARESIN har vi produktviden og kompetence til at gå ind i detaljeret behovsafdækning i forbindelse med nyanskaffelser – og dele viden om det aktuelle produktprogram, som omfatter teleskoplæssere med maksimale løftekapaciteter på mellem 2,6 og 7 t og rækkevidder op til 11,5 meter. Vi har samtidig tilgang til specialistviden fra det italienske team, som også assisterer vores team af specialuddannede serviceteknikere i marken.

Kontakt os gerne for en uforpligtende dialog om produktprogrammet fra FARESIN - eller hent produktblade nedenfor.

LISSNER MODEL 6.26 ELECTRIC
LISSNER MODEL 6.26 Diesel.pdf
LISSNER MODEL 7.30e CLASSIC 55 KW
LISSNER MODEL 9.70 CLASSIC 74 KW
LISSNER MODEL 9.60 CLASSIC 74 KW
LISSNER MODEL 9.30 CLASSIC 55 KW
LISSNER MODEL 10.65 CLASSIC 74 KW