SPIERINGS MOBILE CRANES

Det danske marked for mobile tårnkraner er stærkt voksende og som en konsekvens af det parallelt stigende behov for kompetent og specialiseret service indgik vi i 2017 et tæt samarbejde med hollandske SPIERINGS MOBILE CRANES, som så potentialet i et samarbejde og ikke mindst i tilgangen til vores landsdækkende, veluddannede serviceorganisation.

Resultatet blev efter et langt, intensivt uddannelsesforløb på virksomhedens fabrik en servicepartneraftale, som sammen danner grundlaget for den tætte dialog, der sikrer os en altid opdateret viden om virksomhedens tidligere, aktuelle og fremtidige produkter. SPIERINGS håndterer fortsat salget af de mobile tårnkraner i Danmark - men har du brug for sparring og viden i forbindelse med en eventuelt investering, så deler vi gerne den viden, som vi allerede nu har opbygget og rådgiver dig med afsæt i vores erfaring.

Siden 1987 har SPIERINGS MOBILE CRANES markeret sig på de internationale markeder med høje kvalitets- og servicekrav. Den forholdsvis smalle portefølje af kraner løfter op til 10.000 kgs til en højde på ca. 64 meter - og virksomheden har sat en målrettet kurs for fremtiden med fokus på hybride løsninger og fortsat udvikling.

Vi er stolte af, at være SPIERINGS lokale servicepartner i Danmark, har en tæt dialog med virksomhedens interne serviceafdeling - og ser frem til at servicere både bestående og nye modeller fra den succesfulde, hollandske producent.