Vores brands

Funktionalitet er tid, tid er penge - og som officiel, dansk repræsentant for en række internationale kvalitetsbrands er det vores opgave at sikre, at du får netop den funktionalitet, der matcher din virksomheds hverdagsbehov!

Med fornuft og brancheindsigt har vi sammensat en produktportefølje af trailerlifte, saxlifte, bomlife, teleskoplæssere, kraner, minikraner, compact lifte, smart lifte og glaslifte - og med hjertet har vi valgt de bedste kvalitetsproducenter, der tilsammen tilbyder dig et produktprogram med en unik bredde og en rækkevidde fra 3,5 til 58,5 meter. Vi har forhandler- eller eneforhandleraftaler med JLG, UNIC, MULTITEL, BRONTO SKYLIFT, FARESIN, OSHKOSH og WIRTH (OKTOPUS). Fælles for alle brands er, at vi kan hjælpe dig videre …

Vores produkter er ikke altid de billigste, men indkalkulerer du drifts- og reparationssikkerhed, serviceomkostninger i hele produktets levetid – og ikke mindst det rådgivnings- og serviceniveau, vi som totalleverandør kan tilbyde - så går regnestykket i det lange løb op til din fordel!

Tjek vores samarbejdspartnere, se salgslisterne og kontakt os … også hvis du ikke finder, hvad du søger. Vi følger markedet – og optimerer løbende produktprogrammet. Hvad vi ikke har lige nu, kan være på vej …

Køb funktionalitet … ikke bare en bomlift, en trailerlift, en saxlift, en teleskoplæsser eller en minikran!

PS: Vi er associeret medlem af Dansk Byggeris Materielsektion, leverandør til Dansk Byggeri, godkendt under Liftkontrolordningen og medlem af Maskinkontrolordningen … og vi ved, hvad vi har med at gøre.