Reservedele

Uanset om du søger reservedele til nye eller ældre lifte – og uanset hvilket liftmærke du har, så kan vores reservedelslager hjælpe med både originale og uoriginale dele til konkurrencedygtige priser.

Det koster tid og penge, når dit udstyr holder stille … så hurtig og effektiv levering af reservedele er en selvfølge. Vi satser benhårdt på effektiv disponering af et stærkt basislager og et tæt samarbejde med både de officielle reservedelsleverandører og den stærke, britiske leverandør IPS, som vi repræsenterer i Danmark. Herfra får vi originale og uoriginale reservedele, tilbehør og ikke mindst small parts – ”reservedele til reservedele”, hvilket minimerer dine reparationsomkostninger mest muligt.

Vores professionelle bagland sikrer dig ikke bare reservedele til konkurrencedygtige priser men også:

- dag-til-dag (eller hurtigere) levering af alle almindelige serviceparts
- 24-48 timers levering på gængse skaffeprodukter og ikke mindst
- en fornuftig leveringstid på ikke gængse reservedele via tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere

Vores reservedelslager er lidt ”nørdet” – og kan slet ikke lade være med at byde ind med en kompetent og nærværende rådgivning med afsæt i erfaring og en grundig basisviden både når det handler om reservedele til egne brands og alle andre mærker. Typisk ved vi også, hvilke ekstra dele, du får brug for ved reparationen …

Vi kører løbende kampagner og tilbud på sæsonaktuelle, gængse reservedele. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her, så er du blandt de første, der får besked!

Har du en aktuel forespørgsel, så ring til os eller send en mail på reservedele@lissneraps.dk