LISSNER værksteder

Odense

På vores hovedværksted i Odense er vi gearet til alt fra hurtige hjulskift til store, tidskrævende reparationer. Vi arbejder med et fleksibelt miks af planlagte klargøringer af nye lifte og teleskoplæssere, planlagte service- og årseftersyn og akutte kundeopgaver – og vi har kapacitet og plads til langvarige reparationer uden at det påvirker fleksibiliteten på værkstedet.

Forvent et højt kompetenceniveau af vores 6 faste servicemontører, som har mange års erfaring med stort set alle de lifte og teleskoplæssere, der findes på markedet … suppleret med efteruddannelse, kurser og grundig sidemandsoplæring!

Fra værkstedet i Odense kan vi også sikre at dine lovpligtige årseftersyn ikke går i glemmebogen – og at du ikke går på kompromis med sikkerheden! Vi har strukturen til at overholde dine deadlines, så du undgår påtaler og bøder. Kontakt os, hvis vi skal lægge dine årseftersyn ind i vores kalender …

Taastrup

På satellitværkstedet i Taastrup håndterer vores 4 faste servicemontører både planlagt service og akutte reparationer af både egne og ”fremmede” brands. Værkstedet er vores base øst for Storebælt – fleksibelt og effektivt.

Fælles for de to værksteder er en dyb forståelse for, at du skal kunne regne med os … og det kan du!

Du er altid velkommen til at kontakte værkstedet på service@lissneraps.dk, hvor du også kan bestille lovpligtige årseftersyn, service og sende forespørgsler på større opgaver.